Zelfklevers voor promotie

Droomt u van meer naambekendheid? Promoot dan uw bedrijf of vereniging met een zelfklever. Deel ze uit of kleef ze op plaatsen die in het oog springen.

Zelfklevers die blijven plakken

Houdt u van unieke spullen? Wat dacht u van uw eigenhandig ontworpen zelfklevers? Moeten ze de tand des tijds doorstaan? Of hebt u liever een sticker die even tijdelijk is als uw lievelingsmuziek? Market Zeefdruk helpt u met zelfklevers in elke vorm en kleur, groot en klein, stevig of flexibel, sterk klevend of vlot te verwijderen … Aan u de keuze!

Technische zelfklevers

Om er maar enkele te noemen: Veiligheidspictogrammen, gevarenstickers, raamstickers, gebruiksaanwijzingen of logo’s op toestellen. Market Zeefdruk bedrukt zelfklevers in pvc, milieuvriendelijk polypropyleen, polyester of polycarbonaat.

Wilt u een sticker op uw wagen die de carwash overleeft? Moet uw zelfklever weer-, licht- en chemicaliënbestendig zijn, voorzien van laminaat of domering? Is krasbestendigheid en antigraffiti een vereiste? Market Zeefdruk regelt het allemaal. Onze gezeefdrukte zelfklevers voldoen aan de hoogste eisen.

Zoekt u naar een partner met meer dan veertig jaar ervaring in zelfklevers? Kies dan voor Market Zeefdruk. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op voor alles over zelfklevers.