Digitaal drukken

U wilt een spandoek van uw favoriete voetbalploeg? En een uitvergrote afdruk van die foto van uw zoontje? En dan misschien nog een stapel pulls voor uw supportersteam? Digitaal drukken maakt dat allemaal mogelijk, zonder dat u zich blauw betaalt. Market Zeefdruk volgde de ontwikkeling van deze techniek vanaf het begin, en specialiseerde zich erin. Uw digitale drukwerk is bij ons dus in goede handen.

Digitaal drukken: ideaal voor kleine oplages

Digitaal drukken maakt het mogelijk om ook kleine oplages voor een schappelijke prijs te drukken. Zeefdruk wordt pas voordelig als u veel gelijkaardige exemplaren nodig hebt. De reden? Wij moeten voor elke druk aparte films en zeven maken.

Weet u niet goed wat voor u het voordeligst is? We berekenen graag samen met u wat voor u het beste uitkomt.

Digitaal drukken: honderd keer hetzelfde, maar dan anders

U wilt pulls laten maken voor uw jeugdbeweging? Dan is het leuk als iedere leider een persoonlijk exemplaar met zijn naam krijgt. Dankzij digitaal drukken kost dat geen handenvol geld. We stellen gewoon de computer in, en uw pulls rollen eruit zoals u dat wilt.

Hebt u een vraag, of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op voor alle info over digitaal drukken.