Al uw bedrukte gadgets

Gadgets bedrukken met uw logo? Dat regelen we zo voor u. Vlaggen, naamkaartjes, jetons, aluminium plaatjes, stickers, muismatten of meetlatten? We bedrukken het allemaal. Dankzij Market Zeefdruk valt u op met uw bedrukte gadgets, en dat is toch de bedoeling?

Bedrukte vlaggen en wimpels

Uw opdracht? Die voeren we met vlag en wimpel uit! We bedrukken alle vlaggen digitaal en full colour. Al vanaf één exemplaar. Bestelt u genoeg vlaggen voor een heel pretpark? Dan zeefdrukken we. Zo krijgt u de allerscherpste prijs.

Ook toegangskaarten en consumptiejetons voor feestjes bedrukken we voor u. Ze zijn stevig, en kunnen niet nagemaakt worden. Bovendien zijn ze opnieuw bruikbaar en niet stuk te krijgen.

Bedrukte gadgets: van afwrijfsticker tot aluminiumplaatje

Met een afwrijfsticker of decal wrijft u zo uw tekst of logo op elk oppervlak. Market Zeefdruk fabriceert deze flinterdunne zelfklevende inktvliesjes voor u, precies zoals u ze wilt.

Zoekt u een duurzame manier om uw spullen met getallen, jaartallen of chassisnummers te markeren? Dan is een aluminiumplaatje precies wat u zoekt. Ze worden vooral gebruikt in liften, op machines, fitnesstoestellen of aanhangwagens.

Nog meer bedrukte gadgets

U vindt ook muismatjes en meetlatten bij Market Zeefdruk. Wilt u meer naambekendheid bij een jonge doelgroep? Dan is het een goed idee om leuke meetlatten te laten maken. Deel ze uit aan scholieren en studenten.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op voor alles over bedrukte gadgets.