Uw auto beletteren: gratis reclame voor uw zaak

Droomt U van een groter klantenbestand, zonder dure advertenties in kranten of op tv? Laat dan uw auto beletteren. Zo hebt U in één klap een rijdend reclamepaneel én een visitekaartje om U tegen te zeggen. Brengt U veel tijd door op de weg? Dan doet een beletterde auto wonderen voor de zichtbaarheid van uw zaak.

Uw auto beletteren: hoe werkt dat?

Rijdt U met een bedrijfswagen, een bestelwagen of een vrachtwagen? Market Zeefdruk belettert elk voertuig. Kiest U voor computergesneden teksten of full color afbeeldingen? Het kan allemaal. Uw auto beletteren, dat doen we met plezier. Én met hoogwaardige materialen en vakkundige aanbrengmethodes natuurlijk. Mag uw voertuig helemaal in een nieuw jasje? Kies dan voor een carwrapping. Dan pakken we uw auto helemaal in, eventueel met geperforeerde folie over de ramen, voor een complete metamorfose.

Uw auto beletteren: hoe lang blijft dat duren?

Eén keer naar de carwash en uw logo is weg? Helemaal niet. Onze belettering gaat langer mee dan uw wagen! Carwashbezoekjes hoeft U dus zeker niet te mijden. Wilt U uw beletterde auto verkopen? Dan verwijderen we de belettering zonder schade aan uw koetswerk. Verandert er iets aan uw logo? Dan passen we dat gemakkelijk aan.

Wilt U een wagen die U vanzelf naar nieuwe klanten leidt? Neem dan contact met ons op. Zo weet U zeker dat professionals uw auto beletteren.